Om oss

Home / Om oss

Duktiga medarbetare

Vi utbildar vår personal regelbundet för att kunna klara av tidspressade uppdrag samtidigt som städningen ska hålla högsta kvalitet.

Rätt tjänst

Vi lämnar offert på de tjänsterna som passar just ditt kontor eller hem, vi vet vad du behöver.

Support

Skulle du ha funderingar eller synpunkter, finns vi här för dig, kunden ska alltid vara nöjd i slutändan.

Kvalitet i fokus

Att kunden ska vara nöjd är en självklarhet och det når vi via att erbjuda högsta kvalitet

Lång erfernhet

Vi har varit aktiva i brancshen sedan 2009, vi har städdat väldigt många hem, bygg/arbets-platser.

Snabbt och smidigt

Med att anlita oss kan du förvänta dig att städningen görs snabbt och smidigt, från bokning till färdigt städat.

FM Service AB grundades 2016 av ledningen som har varit aktiv i branchen sedan 2009 och alltid haft vision att starta eget städföretag. Med denna mission kan vi påstå att vi är en av Göteborgs mest omtyckta städfirmor. Vad vi mest är stolt över är att vi har återkommande kunder som litar på oss och väljer just oss för att ha en städning ett par gånger per månad.

Oavsett om ni är privatpersoner eller företag, vi kan erbjuda er det mesta inom städbranchen. Vi kan utföra en enklare hemstädning där vi kommer hem till kundens hem eller ett större byggstädning där t.ex. många nybyggda lägenheter måste städas i högre tempo.

Städning kräver erfarnhet men allra viktigast är kunskap, att veta vilka metoder och material passar just din matta, fönster/köks-bänk eller ditt parkettgolv är något som vi dagligen utbildar våra personal. Vi är rädd om ditt hem och dina egendom därför gör vi vår bästa för att inte skada något, och självklart händer något obehagligt som ni skulle vilja ha en ersättning för, har vi alla försäkringar som behövs för att täcka skadan.

Våra medarbetare är utbildade för uppdraget de skcikas till och självklart betalar skatt i Sverige vilket till skclnad från de andra utländskregiserade firmor kan vara ett tecken på att vi på FM Service AB brinner för ett bättre och renare samhälle.

Vårt team är redo för

att göra kunden nöjd

Vad våra kunder säger om oss

Testimonials

Petter Sjöstrand

Designer

Jag hann aldrig med att städa ateljén som jag borde, men sedan jag anlitat FM Service behöver jag aldrig tänka på det. De är mycket noggranna, professionella och seriösa. Fem av fem stjärnor!

Helena Rydén

Egenföretagare

Väldigt nöjd med deras tjänster. Jag har nu mer kvalitetstid med familjen, istället för att spendera många timmar i veckan på att städa. Superbra service och de gör alltid ett grymt jobb.

Wilhelm Selander

Byggchef

Efter vi anlitat FM Service att ta hand om våra arbetsplatser när vi är klara, har det inneburit att vi kunnat ta på oss mer jobb istället för att lägga massa timmar på att städa efter oss.

Gå med vår nyhetsbrev och få 5% rabatt på din beställning.